skip to main
|
skip to sidebar
הבלוג שלי - ספר מתכונים נייד ועוד...
יום שלישי, 5 בינואר 2010
לביבות גבינה
חבילת גבינה לבנה
מיץ מתפוז אחד
כף סילאן
חצי כוס קמח
כפית תמצית וניל
ביצה אחת
מערבבים את המרכיבים, יוצרים לביבות ומטגנים
ככל שנותנים לשמן להתחמם (אבל לא להישרף), הלביבות יוצאות יותר פריכות וסופגות פחות שמן
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה
רשומה חדשה יותר
רשומה ישנה יותר
דף הבית
הירשם ל-
תגובות לפרסום (Atom)
תוויות
אוטו
(1)
אורז
(1)
אורי
(1)
אלבום
(2)
אניה
(1)
אננס
(1)
אפיה
(8)
ארטישוק
(1)
ארטישוק ירושלמי
(2)
בייסיק גריי
(3)
ביצים
(1)
בצל
(4)
בשר טחון
(1)
גבינה
(2)
גבינה מגורדת
(1)
גזר
(2)
גמבה
(3)
דבש
(1)
המרה
(1)
זהבית
(2)
זיו
(1)
חזה עוף
(1)
חלבי
(2)
חלה
(1)
חמאה
(1)
חמוצים
(1)
חנוכה
(1)
חצילים
(2)
ים
(1)
יצירה
(1)
כרוב
(1)
כרובית
(1)
כרישה
(1)
לביבות
(2)
לזניה
(1)
לימון
(1)
מטבוחה
(1)
מטבל
(1)
מידות
(1)
מיונז
(1)
מיטל
(3)
מייפל
(1)
מירי
(1)
מכונית
(1)
מלפפון
(1)
מלפפונים
(2)
מרק
(2)
סבתא
(1)
סופגניות
(1)
סופלה
(1)
סיני
(2)
סלט
(5)
עוגה
(4)
עוגת לחמניות
(1)
עוף
(2)
עיצוב
(1)
פטריות
(1)
פירות יבשים
(1)
פרווה
(3)
צ'ילי
(3)
צ'ילי קון קרנה
(1)
קאפה
(1)
קישואים
(1)
קמח
(3)
קסם שימושי
(1)
קרין גורן
(1)
רוטב
(1)
ריבה
(1)
רסק עגבניות
(4)
רצועות עוף
(1)
שוקולד
(1)
שלט לדלת
(1)
שמיר
(2)
שמן
(1)
שמרים
(2)
שמש
(1)
תבשיל
(3)
תירס
(1)
תפוזים
(2)
תפוח אדמה
(2)
תפוחים
(1)
קוראים
ארכיון הבלוג
▼
2010
(4)
▼
ינואר
(4)
עוד עמוד לזיו
לביבות תפוחי אדמה של סבתא ברטה (לטקעס)
לביבות גבינה
מרק תירס
◄
2009
(22)
◄
דצמבר
(4)
◄
נובמבר
(18)
פרטים עלי
טלי
הצג את הפרופיל המלא שלי
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה