יום שישי, 27 בנובמבר 2009

לזניה גבינה ופטריות

מצרכים:
בצל בינוני
3 שיני שום כתושות/ קוביות שום קפוא
בערך 3/4 חבילת עלי לזניה
6 עגבניות קצוצות / קופסא של עגבניות מרוסקות
רסק עגבניות קטן
שמנת מתוקה לבישול
גבינה מגורדת - צהובה / מוצרלה / שתיהן
תבלינים (מלח, פלפל, אורגנו, בזיליקום וכו')
יוצקים מצקת עם רוטב לתחתית התבנית. מסדרים שכבה של עלי הלזניה, מעליה רוטב ומעליו גבינה מגורדת וכך הלאה
בשכבה העליונה יוצקים רק רוטב
אופים מכוסה בנייר כסף עד שהכל מתרכך (מזלג ננעץ בקלות). מפזרים מעט גבינה מגורדת ומחזירים לתנור להשחמה

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה