יום שבת, 28 בנובמבר 2009

מטבל לארטישוק



אצלנו מחכים לה בכליון עיניים והנה היא הגיעה... עונת הארטישוקים

הנה קצת על הארטישוק - http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%90%D7%A8%D7%98%D7%99%D7%A9%D7%95%D7%A7

את הארטישוק מבשלים במים עם מיץ מלימון אחד, עד שהם מתרככים

והנה המטבל של אמא שלי שבלעדיו ארטישוק הוא לא ארטישוק:

5 כפות מיונז גדושות

מיץ משני לימונים בערך (אני טועמת ויש מספיק לימון לטעמי כשלמיונז אין יותר טעם של מיונז)

שמיר - אפשר מתבלין

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה