המלצה חמה של זהבית, מודה שעדיין לא ניסיתי
8 ירכיים של עוף
1 בצל פרוס לעיגולים
1.5 כוסות אורז (רצוי עגול)
300 גרם דלעת מגורדת
1 עגבניה קצוצה
1/4 כוס שזיפים מגולענים וקצוצים
1/4 כוס צימוקים קצוצים
1/3 כוס משמשים קצוצים
1/3 כוס + כף שמן זית
מלח, פלפל
כפית סוכר
1/2 כפית תבלין בהרט לקובה / פלפל אנגלי וקינמון
מערבבים בקערה אורז, דלעת פירות יבשים, עגבניה, שמן זית ותבלינים
בסיר גדול מחממים כף שמן + כפית סוכר + בצל עד שהבצל מתרכך
מסדרים את העוף עם העור כלפי מטה, מטגנים עד שמשחים
שופכים את תערובת האורז על העוף בעדינות וממלאים מים עד לכיסוי האורז
להביא לרתיחה ולבשל שעתיים שלוש מכוסה על אש קטנה
הירשם ל-
תגובות לפרסום (Atom)
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה