יום שישי, 27 בנובמבר 2009

עוגת תפוחים קלה וטעימה (דפנה)

אני לא אוהבת עוגות תפוחים
יותר נכון, לא אהבתי עוגות תפוחים...
בכלל, אני לא אוהבת פירות לא בצורתם המקורית - כלומר, אפויים או מבושלים, אבל בפני הריח שהעוגה הזאת מפיצה בכל הבית באמת שלא הצלחתי לעמוד...

7 תפוחי גרנד סמית' קלופים וחתוכים גס (אפשר גם לוותר על הקילוף)
לערבב בקערה עם מיץ לימון, קינמון וטיפה סוכר
אפשר גם צימוקים (אני לא אוהבת)

לשים את התפוחים (בלי הנוזלים) בתבנית משומנת
להכין בצק:
כוס וחצי קמח תופח (אני עשיתי חצי לבן חצי מלא)
כוס סוכר, 1/2 כוס שמן
ביצה אחת
מערבבים ומשטחים מעל התפוחים
אם זה לא לקטנטנים, מפזרים למעלה אגוזים
אופים שעה ורבע בערך ב-150 מעלות (עד שמשחים)

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה